Badminton PDF Tisk Email

 

Pravidla pro hráče badmintonu

 

1) Kurt je možno používat celoročně. Hrací hodiny v týdnu jsou rozloženy následovně

Po 18:00 – 22:00hod

Ut 18:00 – 22:00hod

St 19:00 – 22:00hod

Čt 18:00 – 22:00hod

Pá 17:00 – 22:00hod

So 17:00 – 22:00hod

Ne 19:00 – 22:00hod

Vyjímku z tohoto rozpisu hracích hodin tvoří kulturní, společenské nebo nepravidelné sportovní akce v hlavním sále sokolovny. Vedení jednoty bude v rámci možností zaznamenávat tyto akce do níže zmíněného diáře vč. doby nutné k jejich přípravě a úklidu po akci. V době konání těchto akcí není možné kurt používat.

2) Kurt mohou používat pouze členové TJ Sokol Velké Popovice kteří mají zaplacený roční oddílový příspěvek pro oddíl badmintonu. V případě ostatních uživatelů jsou oprávněni ke vstupu na kurt výhradně ti, kteří mají zaplacený paušální poplatek minimálně na příslušné pololetí. Pro rok 2015 je určen roční poplatek ve výši 2 000,-Kč. Tento poplatek zaplatí zájemci hospodáři jednoty br. Z. Petříkovi (tel +420724474731, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ).

Po uskutečněné platbě obdrží zájemci doklad který jsou povinni na požádání předložit a prokázat tak oprávněnost vstupu na kurt. Neprokázaní se tímto dokladen je důvodem k vykázání z kurtu! Doklad opravňující k užívání kurtu je nepřenosný a jeho zneužití je důvodem k ukončení jeho platnosti.

3) Vstup na kurt bez přezutí do čisté sálové obuvi je přísně zakázán. Hráč v nevhodné nebo znečištěné obuvi bude vykázán!

4) Uživatelé kurtu jsou povinní udržovat čistotu, pořádek a neničit vybavení TJ Sokol Velké Popovice

5) Každý oprávněný hráč je povinnen zapsat do určeného diáře k příslušnému datu použití kurtu své jméno, jméno svého spoluhráče a hodinu příchodu a odchodu z kurtu. Do téhož diáře je možno stejným způsobem zaznamenat rezervaci na budoucí použití kurtu. Diář a klíč od sálu je uložen u obsluhy restaurace na sokolovně.

6) První hráč v každém hracím dnu zodpovídá za postavení a osvětlení badmintonového kurtu. Předání kurtu je možné pouze při fyzické přítomnosti nového hráče. Poslední hráč zodpovídá při svém odchodu za úklid kurtu, vypnutí osvětlení a uzamčení sálu.

 

 

Přihlášky pro zájemce o badminton jsou uloženy spolu s diářem u obsluhy restaurace na sokolovně.

 

 

 

 

 

Za T.J. Sokol Velké Popovice

 

Zdeněk Petřík – hospodář T.J.